Dla Uczniów
Wymagania edukacyjne w roku szkolnym 2023/24
47 LO
Klasa 1
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Język francuski
- Historia
- Geografia
- Biologia
- Chemia
- Fizyka
- Matematyka
- Informatyka
- Biznes i zarządzanie
- Wychowanie fizyczne
- Edukacja dla bezpieczeństwa
- Religia
- Filozofia
- Historia i teraźniejszość
Technikum
Klasa 1
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Historia
- Geografia
- Biologia
- Chemia
- Fizyka
- Matematyka
- Informatyka
- Biznes i zarządzanie
- Wychowanie fizyczne
- Edukacja dla bezpieczeństwa
- Religia
- Filozofia
- Historia i teraźniejszość
- BHP w architekturze krajobrazu
- Ochrona roślin w architekturze krajobrazu
- Podstawy architektury krajobrazu
- Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu
- Urządzenie i pielęgnowanie terenów zieleni
- BHP w budownictwie
- Podstawy budownictwa
- Technologia robót murarskich
- BHP w informatyce
- Podstawy informatyki
- Urządzenia techniki komputerowej
- Systemy operacyjne
- Lokalne sieci komputerowe
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej
- Administracja systemami operacyjnymi
- BHP w gastronomii
- Podstawy gastronomii żywienia
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Pracownia gastronomiczna
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Język francuski
- Historia
- Podstawy przedsiębiorczości
- Geografia
- Biologia
- Chemia
- Fizyka
- Matematyka
- Informatyka
- Wychowanie fizyczne
- Religia
- Historia i teraźniejszość
- Ochrona roślin w architekturze krajobrazu
- Podstawy architektury krajobrazu
- Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu
- Podstawy budownictwa
- Technologia robót murarskich
- Podstawy informatyki
- Urządzenia techniki komputerowej
- Systemy operacyjne
- Lokalne sieci komputerowe
- Systemy baz danych
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej
- Administracja systemami operacyjnymi
- Montaż i konfiguracja lokalnych sieci
- Podstawy gastronomii żywienia
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
- Pracownia gastronomiczna
Klasa 3
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Język francuski
- Historia
- Podstawy przedsiębiorczości
- Geografia
- Biologia
- Chemia
- Fizyka
- Matematyka
- Informatyka
- Wychowanie fizyczne
- Religia
- Podstawy budownictwa
- Technologia robót murarskich
- Organizacja i kontrola robót budowlanych
- Urządzenia techniki komputerowej
- Systemy operacyjne
- Lokalne sieci komputerowe
- Witryny i aplikacje internetowe
- Systemy baz danych
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej
- Administracja systemami operacyjnymi
- Montaż i konfiguracja lokalnych sieci
- Projektowanie baz danych
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych
- Podstawy gastronomii żywienia
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
- Pracownia gastronomiczna
Klasa 4
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Język francuski
- Historia
- Geografia
- Biologia
- Chemia
- Fizyka
- Matematyka
- Informatyka
- Wychowanie fizyczne
- Religia
- Dokumentacja budowlana
- Podstawy projektowania konstrukcji budowlanych
- Organizacja i kontrola robót budowlanych
- Sporządzanie kosztorysów
- Witryny i aplikacje internetowe
- Systemy baz danych
- Projektowanie baz danych
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych
- Planowanie żywienia
- Organizacja produkcji gastronomicznej
- Usługi gastronomiczne
- Pracownia planowania żywienia
Klasa 5
- Język polski
- Język angielski
- Język niemiecki
- Język francuski
- Historia
- Wiedza o społeczeństwie
- Matematyka
- Wychowanie fizyczne
- Religia
- Dokumentacja budowlana
- Podstawy projektowania konstrukcji budowlanych
- Organizacja i kontrola robót budowlanych
- Sporządzanie kosztorysów
- Witryny i aplikacje internetowe
- Systemy baz danych
- Projektowanie baz danych
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych
- Organizacja produkcji gastronomicznej
- Usługi gastronomiczne
- Pracownia planowania żywienia
- Pracownia obsługi klienta
Szkoła Branżowa
Klasa 1
- Język polski
- Język angielski
- Historia
- Biologia
- Chemia
- Matematyka
- Informatyka
- Biznes i zarządzanie
- Wychowanie fizyczne
- Edukacja dla bezpieczeństwa
- Religia
- Filozofia
- Historia i teraźniejszość
- Podstawy gastronomii i żywienia
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Zasady BHP i prawo pracy w gastronomii
- Pracownia technologii gastronomicznej