Dla Uczniów
Wymagania edukacyjne w roku szkolnym 2023/24
47 LO
Klasa 1
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz – pobierz
- Język niemiecki – pobierz
- Język francuski – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Historia – pobierz – pobierz
- Geografia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Biologia – pobierz
- Chemia – pobierz
- Fizyka – pobierz
- Matematyka – pobierz
- Informatyka – pobierz
- Biznes i zarządzanie – pobierz 1 – pobierz 2
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Edukacja dla bezpieczeństwa – pobierz
- Religia – pobierz
- Filozofia – pobierz
- Historia i teraźniejszość – pobierz
Technikum - 1
Klasa 1
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz – pobierz – pobierz
- Język niemiecki – pobierz
- Historia – pobierz
- Geografia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Biologia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Chemia – pobierz
- Fizyka – pobierz
- Matematyka – pobierz 1 – pobierz 2
- Informatyka – pobierz
- Biznes i zarządzanie – pobierz 1 – pobierz 2
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Edukacja dla bezpieczeństwa – pobierz
- Religia – pobierz
- Filozofia – pobierz
- Historia i teraźniejszość – pobierz 1 – pobierz 2
- BHP w architekturze krajobrazu – pobierz
- Ochrona roślin w architekturze krajobrazu – pobierz
- Podstawy architektury krajobrazu – pobierz
- Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu – pobierz
- Urządzenie i pielęgnowanie terenów zieleni – pobierz
- BHP w budownictwie – pobierz
- Podstawy budownictwa – – pobierz
- Technologia robót murarskich – pobierz
- BHP w informatyce – pobierz
- Podstawy informatyki – pobierz
- Urządzenia techniki komputerowej – pobierz
- Systemy operacyjne – pobierz
- Lokalne sieci komputerowe – pobierz
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej – pobierz
- Administracja systemami operacyjnymi – pobierz
- BHP w gastronomii – pobierz
- Podstawy gastronomii żywienia – pobierz
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem – pobierz
- Pracownia gastronomiczna – pobierz
Technikum - 2
Klasa 2
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz – pobierz 1 – pobierz 2
- Język niemiecki – pobierz
- Język francuski – pobierz
- Historia – pobierz 1 – pobierz 2
- Podstawy przedsiębiorczości – pobierz
- Geografia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Biologia – pobierz – pobierz rozszerzenie 1 – pobierz rozszerzenie 2
- Chemia – pobierz
- Fizyka – pobierz
- Matematyka – pobierz 1 – pobierz 2
- Informatyka – pobierz
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Religia – pobierz
- Historia i teraźniejszość – pobierz 1 – pobierz 2
- Ochrona roślin w architekturze krajobrazu – pobierz
- Podstawy architektury krajobrazu – pobierz
- Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu – pobierz
- Podstawy budownictwa – pobierz
- Technologia robót murarskich – pobierz
- Podstawy informatyki – pobierz
- Urządzenia techniki komputerowej – pobierz
- Systemy operacyjne – pobierz
- Lokalne sieci komputerowe – pobierz
- Systemy baz danych – pobierz
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej – pobierz
- Administracja systemami operacyjnymi – pobierz
- Montaż i konfiguracja lokalnych sieci – pobierz
- Podstawy gastronomii żywienia – pobierz
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem – pobierz – pobierz 1
- Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych – pobierz
- Pracownia gastronomiczna – pobierz – pobierz 1 – pobierz 2
Technikum - 3
Klasa 3
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz
- Język niemiecki – pobierz
- Język francuski – pobierz
- Historia – pobierz 1 – pobierz 2
- Podstawy przedsiębiorczości – pobierz
- Geografia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Biologia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Chemia – pobierz
- Fizyka – pobierz
- Matematyka – pobierz
- Informatyka – pobierz
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Religia – pobierz
- Podstawy budownictwa – pobierz
- Technologia robót murarskich – pobierz
- Organizacja i kontrola robót budowlanych – pobierz
- Urządzenia techniki komputerowej – pobierz
- Systemy operacyjne – pobierz
- Lokalne sieci komputerowe – pobierz
- Witryny i aplikacje internetowe – pobierz
- Systemy baz danych – pobierz
- Eksploatacja urządzeń techniki komputerowej – pobierz
- Administracja systemami operacyjnymi – pobierz
- Montaż i konfiguracja lokalnych sieci – pobierz
- Projektowanie baz danych – pobierz
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych – pobierz
- Podstawy gastronomii żywienia – pobierz
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem – pobierz
- Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych – pobierz
- Pracownia gastronomiczna – pobierz
Technikum - 4
Klasa 4
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz
- Język niemiecki – pobierz
- Język francuski – pobierz
- Historia – pobierz 1 – pobierz 2
- Geografia – pobierz
- Biologia – pobierz – pobierz rozszerzenie
- Chemia – pobierz
- Fizyka – pobierz
- Matematyka – pobierz
- Informatyka – pobierz
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Wiedza o społeczeństwie – pobierz
- Religia – pobierz
- Dokumentacja budowlana – pobierz
- Podstawy projektowania konstrukcji budowlanych – pobierz
- Organizacja i kontrola robót budowlanych – pobierz
- Sporządzanie kosztorysów – pobierz
- Witryny i aplikacje internetowe – pobierz
- Systemy baz danych – pobierz
- Projektowanie baz danych – pobierz
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych – pobierz
- Planowanie żywienia – pobierz
- Organizacja produkcji gastronomicznej – pobierz
- Usługi gastronomiczne – pobierz
- Pracownia planowania żywienia – pobierz
Technikum - 5
Klasa 5
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz
- Język niemiecki – pobierz
- Język francuski – pobierz
- Historia – pobierz
- Biologia – poziom rozszerzony
- Geografia – poziom rozszerzony
- Wiedza o społeczeństwie – pobierz
- Matematyka – pobierz
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Religia – pobierz
- Dokumentacja budowlana – pobierz
- Podstawy projektowania konstrukcji budowlanych – pobierz
- Organizacja i kontrola robót budowlanych – pobierz
- Sporządzanie kosztorysów – pobierz
- Witryny i aplikacje internetowe – pobierz
- Systemy baz danych – pobierz
- Projektowanie baz danych – pobierz
- Tworzenie stron i aplikacji internetowych – pobierz
- Organizacja produkcji gastronomicznej – pobierz
- Usługi gastronomiczne – pobierz
- Pracownia planowania żywienia – pobierz
- Pracownia obsługi klienta – pobierz
Szkoła Branżowa
Klasa 1
- Język polski – pobierz
- Język angielski – pobierz
- Historia – pobierz
- Biologia – pobierz
- Chemia – pobierz
- Matematyka – pobierz
- Informatyka – pobierz
- Biznes i zarządzanie – pobierz
- Wychowanie fizyczne – pobierz
- Edukacja dla bezpieczeństwa – pobierz
- Religia – pobierz
- Filozofia – pobierz
- Historia i teraźniejszość – pobierz 1 – pobierz 2
- Podstawy gastronomii i żywienia – pobierz
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem – pobierz
- Zasady BHP i prawo pracy w gastronomii – pobierz
- Pracownia technologii gastronomicznej – pobierz